Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ахахах и най-добрите понякога боледуват
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• добре, мама му стара, навън е само да киснеш на слънце, а аз съм затворен, да пиша..... :S
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        добре, мама му стара, навън е само да киснеш на слънце, а аз съм затворен, да пиша..... :S
        И аз съм така днеска.
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• къде има слънце, че да се примъкна на припек
          тук само мъгла и смрад
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
            къде има слънце, че да се примъкна на припек
            тук само мъгла и смрад
            http://weather.dir.bg/web_cam.php?id=2

156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Днес най- накрая прочетох една изключителна книга, един шедьовър на 20 век- "Цар Плъх"..Искам да посъветвам всички, които имат време,намерете книгата и я прочете.Това е една от книгите, която си заслужава да бъде прочетена! Какво да ви кажа, това книга за войната,действието се развива в един много мизерен военнопленнически лагер някъде там из Сингапур...Но въщност това не е книга само за войната,тя е книга за способността да извличаш полза, книга за находчивостта, за драматизма, дори за приятелството и омразата, за онова вечно надлъгване, за човешките слабости...за Царя....една поучителна история за онези човешки взаимоотношения, за стълбата към успеха...сигурна съм че всеки който прочете книгата, ще открие своята истина!!!

"Ако си лишен от опита на годините, това не значи, че си лишен и от разум.","Цар Плъх"-Джеймс Клавел...
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                Днес най- накрая прочетох една изключителна книга, един шедьовър на 20 век- "Цар Плъх"..Искам да посъветвам всички, които имат време,намерете книгата и я прочете.Това е една от книгите, която си заслужава да бъде прочетена! Какво да ви кажа, това книга за войната,действието се развива в един много мизерен военнопленнически лагер някъде там из Сингапур...Но въщност това не е книга само за войната,тя е книга за способността да извличаш полза, книга за находчивостта, за драматизма, дори за приятелството и омразата, за онова вечно надлъгване, за човешките слабости...за Царя....една поучителна история за онези човешки взаимоотношения, за стълбата към успеха...сигурна съм че всеки който прочете книгата, ще открие своята истина!!!

"Ако си лишен от опита на годините, това не значи, че си лишен и от разум.","Цар Плъх"-Джеймс Клавел...
                Съветвам те да си сготвиш яйца и да видиш колко са вкусни ....преди доста години , като четох книгата го забелязах
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                  Съветвам те да си сготвиш яйца и да видиш колко са вкусни ....преди доста години , като четох книгата го забелязах

хахахаха, пробвала съм и не са лоши да ти кажа :Д
                  sigpic

Comment

• аз я четох по ония години, когато яйцата в хладилника бяха лукс, та сънувах печени мишки
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Голям кеф - Чета си "Цар плъх" , провиквам се на Баба , че искам да ми изпържи яйца (макар да няма по добър в пърженето на яйца от Царя) , хапвам яйцата на бюрото ми (продължавайки да чета) и след това блаженно запалвам цигара и ...всичко е розово
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

• Аз обичам яйца, но тая книга не съм я чел (blush). Тя ще е следващата ...

М/у другото преди 2 дни завърших "Състояние на страх" на Майкъл Крайтън. Препоръчвам я. Един по-различен поглед върху актуалните напоследък еконорми.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Аз обичам яйца, но тая книга не съм я чел (blush). Тя ще е следващата ...

М/у другото преди 2 дни завърших "Състояние на страх" на Майкъл Крайтън. Препоръчвам я. Един по-различен поглед върху актуалните напоследък еконорми.

Има две книги които смятам да прочета, но ще ги запазя в тайна )) иначе като автори са Стивън Кинг и Джон Стайнбек ))
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                            Има две книги които смятам да прочета, но ще ги запазя в тайна )) иначе като автори са Стивън Кинг и Джон Стайнбек ))
                            От Джон Стайнбек коя ще е ?
                            "За мишките и хората", "На изток от рая" или "Улица консервна"

Залагам на "Улица консервна"

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                              От Джон Стайнбек коя ще е ?
                              "За мишките и хората", "На изток от рая" или "Улица консервна"

Залагам на "Улица консервна"

Хихиих...не позна )))) като ги прочета ще споделя... :РРРРР
                              sigpic

Comment

• Цар плъх -много добра наистина.Прочетете "Блгарски хроники "на Стефан Цанев изключителна е- въпреки отрицателното мнението на някои учени.Аз лично си повдигам, духа като си я чета особено част едно .
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X